Singapore
Plats
14 dagar
Längd

Följ med IBK Dalen till Singapore 17 juni-2 juli 2019!

Singapore är en modern och välordnad asiatisk storstad med bra restauranger och shopping i världsklass.

Utbudet i Singapore är i det närmaste oändligt, och enklast tar man sig runt med tunnelbanan. Här finns tempel, moskéer och museer och på Sentosa Island finns allt för naturälskaren, från härliga stränder till akvarium och insektsmuseum. Man kan cykla, åka minitåg och bada. Tar du inte bron över till Sentosa Island kan du göra en hisnande linbanetur från World Trade Center. På hög höjd, med glasgolv! En resa och ett minne för livet.

IBK Dalen åker till Singapore för att spela SG Floorball Open, en innebandyturnering där singaporeanska och europeiska lag deltar. Nu har du chansen att följa med till härliga Singapore och bo på samma resort som IBK Dalen. Njut innebandy och det härliga singaporeanska klimatet på ett nyrenoverat bungalow-resort där du har tillgång till swimmingpool, tennisbanor, bowling, karaoke, bar m.m.

Uniglobe Travel ordnar denna resa tillsammans med IBK Dalen. Pris 18 895 kr per person inklusive flyg med Qatar Airways tur- och retur, 13 nätter i Bungalow, helpension, transfer och inträde till turneringen.

Önskar du boka anslutningsflyg från Umeå, vänligen kontakta oss per telefon eller mail.

UTRESA 17 juni Stockholm Arlanda-Doha International Airport, 22.40-05.40
18 juni Doha International Airport-Singapore Changi Airport, 07.15-20.15
HEMRESA 1 juli Singapore Changi Airport-Doha International Airport, 21.25-00.05
2 juli Doha International Airport-Stockholm Arlanda, 01.50-07.15
INKLUDERAT
Flyg Stockholm-Singapore t/r med Qatar Airways
13 nätter i Bungalow (del i flerbäddsboende)
Helpension, inkl. frukost, lunch och middag
Transport till & från flygplats-boende
Transport till & från innebandyarenan varje dag
Turneringsinträde & turneringskort (ger rabatter under SG Open-veckan)

Om du har speciella önskemål vänligen kontakta oss per telefon eller mail.

Civil Service Club

Singapore

18 895 kr

Civil Service Club är ett nyrenoverat bungalow-resort där du har tillgång till swimmingpool, tennisbanor, bowling, karaoke, bar m.m.

Helpension Kabel-TV Aircondition
Wi-Fi Nyrenoverade faciliteter

Fakta om Singapore

Pass och visum

Alla personer som reser till länder utanför EU måste ha ett pass, som oftast ska vara giltigt sex månader efter hemkomst. Pass- och visumfrågor ska ställas till respektive lands ambassad eller konsulat.

Turister får stanna i 14 dagar utan visum. Passet måste vara giltigt minst 6 månader efter hemkomst.

Vaccinationer

Vi rekommenderar vaccination mot hepatit A och B. Det finns vaccin som ger ett mångårigt skydd mot både hepatit A och B. Tänk på att vaccinera dig minst fyra veckor innan du reser. Mer information på www.vaccin.se.

Lagar och lokala värderingar

I landet du ska besöka finns det nationella lagar, och det kan även finnas lokala regler och värderingar, som är annorlunda än de vi har i Sverige. Du ansvarar själv för att ta reda på vad som gäller i det land du ska besöka. För att undvika otrevliga överraskningar under resan rekommenderar vi dig att läsa mer på landets ambassads hemsida och ta del av Utrikesdepartementets (UD:s) information om utlandsresor.

Valuta och betalning

Singapore dollar (SGD). Kort accepteras överallt. Uttagsautomater finns.

Tidsskillnad

Sommartid: svensk tid +6 timmar.Vintertid: svensk tid +7 timmar.

El

220 V. Adapter behövs.

Språk

Kinesiska, engelska, malay och tamil.

Särskilda Rese- & betalningsvillkor Resa Singapore 17 juni-2 juli

Avtal

Reseavtalet är bindande för parterna Uniglobe AR Resebyråer AB (härefter kallat Uniglobe) och beställare av paketresa (kunden) när kunden erlagt betalning via bokningssystemet.
I övrigt hänvisas till Allmänna Resevillkor upprättade mellan Konsumentverket och Researrangörsföreningen i Sverige.

Kontaktperson

Beställaren ska ange en kontaktperson med rätt att företräda samtliga resenärer i bokningen gentemot Uniglobe i alla frågor gällande reseavtalet och resan i övrigt. All information till kontaktpersonen anses vara information till samtliga resenärer i bokningen.

Resenärsnamn

Samtliga resenärsnamn anges vid bokningstillfället. Stavning av namn (tilltalsnamn och efternamn) ska överensstämma med stavning i pass.

Betalningsvillkor

Slutbetalning sker direkt till Uniglobe vid bokningstillfället. Resan är inte återbetalningsbar.

Ändringsvillkor

Namnbyte är tillåtet fram till 30 dagar före avresa och debiteras med 500 kr per ändring och per person.

Avbokningsregler

Avbokning ska göras skriftligen för att vara giltig. Vid avbokning återbetalas inga resekostnader. Kostnader för bokade arrangemang som transfer, avbeställningsskydd eller utflykter återbetalas inte.

Avbeställningsförsäkring

Om resenären har tecknat avbeställningsförsäkring hos Uniglobe, får resan avbokas utan annan kostnad än kostnaden för avbeställningsförsäkringen mot uppvisande av giltigt läkarintyg. Vid sjukdom skall avbokningen hanteras av Europeiska ERV som ombesörjer återbetalningen. Dock skall avbokning alltid göras hos Uniglobe. Avbeställningsförsäkringen kostar 1135 kr per person. Avbeställningsförsäkringen beställs via telefon hos Uniglobe (090-13 73 90) efter att resan har beställts pga att personuppgifter måste lämnas.

Övrigt

Resans pris är baserat på en valutakurs om 1 SGD = 6,90 SEK (28 mars 2019). Vid ändrad valutakurs så har Uniglobe rätt att ta ut ett valutatillägg och bränsletillägg om valutakursen förändras med mer än 2 %.

Uniglobe reserverar sig för oförutsedda ändringar och händelser utanför vår kontroll avseende flyg, hotell och landarrangemang som t.ex. ändrade valutakurser, skatter och andra avgifter som ingår i resans pris samt annat som kan hänföras till force majeure.

Pass och Visum

Resenärerna ansvarar själva för att de har giltiga pass och att de informerat sig om destinationens pass- och visumregler. Om resenär uteblir från resan pga. avsaknad av pass, visum, giltig färdhandling eller gällande hälsobestämmelser återbetalas inte kostnaden för resan.

Beställarens kontroll av bokning och färdhandlingar

Beställaren är skyldig att kontrollera bokningsbekräftelse och andra relevanta resedokument, så snart dessa erhållits från Uniglobe. Eventuella felaktigheter ska påtalas omgående.

Resegaranti

AR Resebyråer AB har ställt resegaranti till Kammarkollegiet i enlighet med svenska och europeiska regler.

Reklamation

Eventuell reklamation ska vara AR Resebyråer tillhanda senast 14 dagar efter avslutad resa. Avser reklamationen ett större fel skall reklamation ske direkt vid hemkomst utan fördröjning.