Prag, Tjeckien
Plats
1,5 timmar
Längd

Lördag 5 oktober, aktiviteten börjar ca kl. 14:00
Information om transfer, mötesplats, uppsamlingstider m.m. skickas ut innan avresa till Prag.

Obs: Denna utflykt sker tillsammans med gruppen från vår utflykt Stora ölrundan. I stora ölrundan är U Fleků första stoppet, och deltagarna i den gruppen fortsätter vidare efter besöket. Deltagare som endast besöker U Fleků tar sig hem på egen hand.

Det finns dokumenterat att det har varit ölbryggeri här från 1499. Detta är en typisk ölstuga. Under 1762 blev bryggeriet uppköpt av Jakub Flekovsky som gav till restaurangen namnet U Fleků – Hos Flek familjen. De tillverkar ett eget speciellt mörkt öl som man kan smaka på bara i denna lokal. Under visningen av bryggeriet ser vi hela tillverkningsprocessen från början till slut och avslutar hela besöket med ölprovningen av det mörka och mustiga ölet. I utflykten ingår en svensktalande guide inklusive ölprovning och man får med sig ett ölglas med U Fleků logotypen på som souvenir. Turen tar ca 1-1,5 timme och man kan med fördel stanna kvar efter ölprovningen.

Ölstugan U Fleků, Křemencova 11, Praha 1.

Priset är angivet per person. En utflykt per person bokas.

Alla bokningar är bindande och ger ingen återbetalning vid avbokning. Turerna kan överlåtas till annan resenär. Det är ett begränsat antal platser på varje tur, först till kvarn gäller och man är anmäld då betalningen är erlagd. Inga turer kommer att säljas på plats i Prag då vi förbokar alla guider och måltider. Uppsamlingsplatser till turerna meddelas senare då vi väljer upphämtningsplats beroende på vart merparten av resenärerna bor. Varje tur kommer att ha en upphämtningsplats.

Tour Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.